Zebra 2017 Global ISV Summit

In iulie 2017 Axes Software a fost invitata la cel mai important eveniment organizat de Zebra pentru partenerii ISV (Independent Software Vendor). La acest eveniment au participat doar 25 de companiii din intreaga lume dintr-un total de peste 1000.

Aceasta conferinta a avut loc la sediul Zebra din Hostvile New York iar programul evenimentului a fost de 2 zile, timp in care au fost prezentate cele mai noi tehnologii aflate pe masa cercetatorilor, cercetari si tendinte ale pietei precum si strategiile pentru perioada urmatoare.

In primul rand evenimentul a reprezentat o noua oportunitate pentru Axes Softare de a fi la curent cu ultimile tehnologii din domeniu iar in al doilea rand acesta a reprezentat, odata in plus, o recunoastere a activitatii depuse in cadrul parteneriatului cu Zebra.

Acum xTrackWMS si pentru Android

Axes Software a lansat oficial versiunea de WMS pentru Android nativ. Aceasta versiune foloseste la maximum capacitatea terminalului pe care instalata aplicatia cum ar fi scaner-ul de coduri de bare. 

DHL Freight Romania – avantajele customizarii

Portofoliul de clienti este o carte de vizita extrem de importanta pentru o companie gata sa satisfaca orice cerere de business in domeniul sau de activitate. La fel de important este insa si produsul oferit care trebuie sa se muleze cat mai eficient pe cerintele clientului sau.

Pentru Axes Software, DHL divizia Freight Romania reprezinta unul dintre proiectele de succes din ultima perioada. Iar atunci cand vorbim de succes nu avem in vedere doar colaborarea perfecta la nivel de business ci si gradul in care aplicatia xTrackWMS este capabila sa constituie pilonul de operationalizare si automatizare a fluxurilor din cadrul depozitului de 1500 m2 din Bucuresti.

                Prin complexitatea sa, o aplicatie de tip WMS trebuie sa aiba o marja suficient de larga de module configurabile astfel incat sa poata fi personalizata in conformitate cu nevoile operationale ale clientului.

                In cazul DHL Freight, fiind vorba despre un provider de servicii 3PL, a fost necesar ca Axes Software sa configureze aplicatia xTrackWMS pentru a raspunde cerintelor functionale specifice serviciilor clientului. Astfel, proceselor standard, care sunt prezente in fiecare depozit, le sunt adaugate procese adecvate fiecarui partener in parte. Din acest punct de vedere, proiectul xTrack WMS pentru DHL Freight a prezentat un nivel ridicat de integrare a functionalitatilor aplicatiei reflectand complexitatea dezvoltarii.

                 Valoarea implementarii se poate vedea in optimizarea timpilor de procesare a operatiunilor, in eficientizarea taskurilor zilnice la nivel de depozit precum si in fluidizarea tuturor actiunilor ce implica factorul uman si tehnologic. Toate acestea fiind cuantificate, se obtine reteta unei implementari de succes.  

Conferinta Arilog - 10 ani

Anul acesta, pentru ARILOG (Asociatia Romana de Logistica) este un an special, datorita faptului ca asociatia a implinit 10 ani de activitate. Ca urmare, in perioada 30-31 octombrie 2012 la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti a avut loc Conferinta Internationala ARILOG de Logistica & Supply Chain 2012 “ARILOG – 10 ANI”.

Acest eveniment a fost marcat in cadrul Conferintei prin mai multe sesiuni de discutii, la eveniment participand peste 200 de invitati si principalele firme furnizoare de produse si servicii din domeniul logistic, incluzand mai multe ramuri: depozitare, transporturi, productie, echipamente specifice si, nu in ultimul rand, sisteme informatice.

Firma AXES SOFTWARE a participat la acest eveniment cu o parte din staff-ul sau, avand si un stand propriu de prezentare. Cu aceasta ocazie, AXES SOFTWARE a promovat principalele sale solutii informatice:

  • xTrackWMS (aplicatie software pentru managementul fluxurilor din depozit)
  • xTrackTMS (aplicatie software pentru managementul transportului)
  • xTrackFINANCE (aplicatie de calcul a eficientei din punct de vedere financiar)
  • xTrackPOD („Proof Of Delivery” - aplicatie pentru managementul livrarilor)
  • xTrackCURIER (aplicatie pentru curierat).

Un aspect important specificat in cadrul acestei Conferinte este faptul ca aplicatille promovate de firma AXES SOFTWARE pot fi configurate sa lucreze si in regim SaaS – „Platesti cat folosesti !”

Conferinta a fost un bun prilej pentru fiecare participant de a aduce un aport, prin experienta proprie dobandita in timp, la cresterea imaginii de ansamblu a tot ceea ce reprezinta logistica in zilele noastre, a punctelor sale forte dar si a lucrurilor care mai trebuie imbunatatite.