Resursa umana este una dintre cele mai importante resurse din cadrul organizatiei. Gestionarea corecta a acesteia din punctul de vedere al activitatii si al timpilor reprezinta o prioritate pentru orice companie. Prin intermediul aplicatiei xTrack WMS compania dumneavoastra dobandeste doua avantaje esentiale:

  • Gestionarea resurselor umane din depozit prin intermediul activitatilor. Aplicatia xTrack WMS ofera o alocare dinamica a activitatilor pentru fiecare user. In sistem exista doua tipuri de utilizatori: BO (back office) si FO (front office). Drepturile utilizatorilor sunt configurabile in aplicatie astfel incat unui user i se pot aloca doar acele activitati pentru care este calificat. In general, operatorii back office sunt aceia care lucreaza de la birouri in timp ce operatorii front office sunt aceia care executa taskurile generate de sistem. Una dintre principalele trasaturi ale activitatilor o reprezinta taskurile. Un task reprezinta o actiune alocata de catre aplicatie unui lucrator din depozit pentru a fi executata. Spre exemplu, taskul de picking indica operatorului din depozit de unde trebuie sa culeaga marfa, ce marfa trebuie ridicata de la raft precum si cantitatea aferenta. Utilizarea taskurilor asigura esalonarea corecta a activitatilor prin automatizarea operatiunilor curente si prin reducerea la „0” a erorilor de procesare.
  • Cresterea eficientei resurselor umane prin timpi de executie mai mici. Implementarea modului de operare prin taskuri a facut ca in aplicatia xTrack WMS timpii de executie a operatiunilor sa scada exponential.