O caracteristica esentiala a unei aplicatii de tip Warehouse Management System o constituie gestionarea marfurilor la nivelul depozitului. Prin implementarea solutiei xTrack WMS compania dumneavoastra va avea asigurat fluxul informational necesar unei concordante depline intre datele despre stocurile existente in ERP si situatia reala a stocurilor din depozitare. Aceasta reflectare corecta si permamenta a stocului ofera balanta optima intre stocul scriptic si cel faptic. Pe baza acestei balante veti avea o gestiune performanta a marfii care isi va mentine acuratetea in cadrul tuturor operatiunilor prin care aceasta trece.

Prin gestiunea marfurilor se pot intelege doua coordonate importante si anume:

  • Mentinerea acuratetii stocurilor printr-o supraveghere automata a mobilitatii acestora. Aplicatia xTrack WMS acopera in intregime aceasta functionalitate astfel incat orice operatiune care implica intrari de marfa, mutari, iesiri, rebaxari etc este inregistrata de sistem si reflectata in stocurile scriptice si faptice.
  • Dinamica stocurilor influentata direct de operatiunile curente din depozit. In vederea reducerii factorului decizional uman, aplicatia foloseste un sistem de taskuri prin care operatiunile care implica manipularea de marfa sa fie complet automatizate prin intermediul terminalelor mobile. Utilizatorii care executa aceste