Portofoliul de clienti este o carte de vizita extrem de importanta pentru o companie gata sa satisfaca orice cerere de business in domeniul sau de activitate. La fel de important este insa si produsul oferit care trebuie sa se muleze cat mai eficient pe cerintele clientului sau.

Pentru Axes Software, DHL divizia Freight Romania reprezinta unul dintre proiectele de succes din ultima perioada. Iar atunci cand vorbim de succes nu avem in vedere doar colaborarea perfecta la nivel de business ci si gradul in care aplicatia xTrackWMS este capabila sa constituie pilonul de operationalizare si automatizare a fluxurilor din cadrul depozitului de 1500 m2 din Bucuresti.

                Prin complexitatea sa, o aplicatie de tip WMS trebuie sa aiba o marja suficient de larga de module configurabile astfel incat sa poata fi personalizata in conformitate cu nevoile operationale ale clientului.

                In cazul DHL Freight, fiind vorba despre un provider de servicii 3PL, a fost necesar ca Axes Software sa configureze aplicatia xTrackWMS pentru a raspunde cerintelor functionale specifice serviciilor clientului. Astfel, proceselor standard, care sunt prezente in fiecare depozit, le sunt adaugate procese adecvate fiecarui partener in parte. Din acest punct de vedere, proiectul xTrack WMS pentru DHL Freight a prezentat un nivel ridicat de integrare a functionalitatilor aplicatiei reflectand complexitatea dezvoltarii.

                 Valoarea implementarii se poate vedea in optimizarea timpilor de procesare a operatiunilor, in eficientizarea taskurilor zilnice la nivel de depozit precum si in fluidizarea tuturor actiunilor ce implica factorul uman si tehnologic. Toate acestea fiind cuantificate, se obtine reteta unei implementari de succes.