Anul acesta, pentru ARILOG (Asociatia Romana de Logistica) este un an special, datorita faptului ca asociatia a implinit 10 ani de activitate. Ca urmare, in perioada 30-31 octombrie 2012 la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti a avut loc Conferinta Internationala ARILOG de Logistica & Supply Chain 2012 “ARILOG – 10 ANI”.

Acest eveniment a fost marcat in cadrul Conferintei prin mai multe sesiuni de discutii, la eveniment participand peste 200 de invitati si principalele firme furnizoare de produse si servicii din domeniul logistic, incluzand mai multe ramuri: depozitare, transporturi, productie, echipamente specifice si, nu in ultimul rand, sisteme informatice.

Firma AXES SOFTWARE a participat la acest eveniment cu o parte din staff-ul sau, avand si un stand propriu de prezentare. Cu aceasta ocazie, AXES SOFTWARE a promovat principalele sale solutii informatice:

  • xTrackWMS (aplicatie software pentru managementul fluxurilor din depozit)
  • xTrackTMS (aplicatie software pentru managementul transportului)
  • xTrackFINANCE (aplicatie de calcul a eficientei din punct de vedere financiar)
  • xTrackPOD („Proof Of Delivery” - aplicatie pentru managementul livrarilor)
  • xTrackCURIER (aplicatie pentru curierat).

Un aspect important specificat in cadrul acestei Conferinte este faptul ca aplicatille promovate de firma AXES SOFTWARE pot fi configurate sa lucreze si in regim SaaS – „Platesti cat folosesti !”

Conferinta a fost un bun prilej pentru fiecare participant de a aduce un aport, prin experienta proprie dobandita in timp, la cresterea imaginii de ansamblu a tot ceea ce reprezinta logistica in zilele noastre, a punctelor sale forte dar si a lucrurilor care mai trebuie imbunatatite.